Een Nieuw Hoofdstuk: Opi's Bakhuis

In de zomer 2022 van  ging Opi met pensioen, maar zijn passie voor bakken bleef. Omdat hij niet kon stilzitten, ontstond het idee voor Opi’s Bakhuis – een charmante plek in zijn eigen tuin waar de magie van het bakken elke dag opnieuw tot leven komt.

Wat Maakt Opi's Bakhuis Speciaal?

Hier draait alles om de kunst van het patisserie maken. “Geen feest is compleet zonder de patisserie en taarten van Opi’s Bakhuis. Het is het lekkerste gebak dat je ooit zult proeven!” Dat is niet zomaar een slogan; het is een belofte die we elke dag waarmaken. Elk gebakje, elke taart, is een meesterwerk, dagelijks vers en met de hand gemaakt door Opi zelf.

Opi’s Bakhuis: Een Levenslange Liefde voor Patisserie, Nu Een Familie-Erfgoed

Het Begin van een Passie

In 1977 zette Jan Dupont, beter bekend als Opi, zijn eerste stappen in de wereld van brood en banket als zelfstandige bakker. Twintig jaar lang runde hij met hart en ziel zijn eigen bakkerij. Na een rijke carrière van 25 jaar als leerkracht in dezelfde branche, begon het volgende hoofdstuk: Opi’s Bakhuis.

Meer dan Gebak: Een Familie-Erfgoed

Maar Opi’s Bakhuis is meer dan een bakkerij; het is een erfgoed, een familietraditie en een gemeenschap. Met twee geweldige kleindochters, Amélie en Alíx, die de liefde voor het bakken van hun Opi erven, weet je dat de toekomst van Opi’s Bakhuis in goede handen is.

Jan Dupont
Valentijns ontbijt
0D32ED55-1AFD-40B4-8B5D-2FD71B86C1DB
Boek een Tafel
foto 3
Ontbijt op Zaterdag
87_Bread_Bakery-HomePage-ContactSection-Img_1.jpg
Zondagse Brunch
fb4af1dfd90380fa4679f5a0d3612245f18dfb61.png
Agenda *
Aantal Personen
Naam *
Gsm Nummer *
Email *
Opmerkingen